Общество

В усіх підрозділах ОВС згадували загиблих колег та запалювали свічки

Сьогодні, 22 серпня, в День пам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків, в рамках всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті» в усіх підрозділах органів внутрішніх справ згадували про своїх загиблих колег та запалювали свічки, вшановуючи пам’ять про них хвилиною мовчання.

Правоохоронці Миколаївщини сьогодні на чолі з начальником УМВС України в Миколаївській області полковником міліції Сєднєвим Юрієм Володимировичем разом із запрошеними гостями – батьками, дружинами, дітьми, родичами загиблих працівників міліції, головою обласної організації ветеранів МВС України Жиголіною Валентиною Олександрівною та ін. зібралися біля храму Святого Івана Воїна, аби вшанувати пам’ять міліціонерів, які, не зрадивши Присязі, сміливо стали перешкодою злочинності, чесно виконавши свій обов’язок захисника правопорядку.

31 30

Вшановуючи пам’ять загиблих, настоятель храму Святого Іоанна Воїна, його високопреосвященство Митрополит Миколаївський та Очаківський Пітірім провів заупокійну літію.

Під час богослужіння усі присутні в пам’ять про загиблих правоохоронців запалили «свічки пам’яті», які одночасно зажевріли в усіх підрозділах України на знак пошани, поваги та пам’яті тих, хто загинув під час виконання службових обов’язків.

Подібна масштабна акція проводиться в державі вперше.

За часи незалежності в Україні при виконанні службових обов’язків загинуло 1016 працівників органів внутрішніх справ, а 7536 правоохоронців отримали поранення.

32

СЗГ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button