Общество

В спецпорту «Октябрьск» новый начальник облУМВД проверил своих подчиненых

Начальник УМВС України в Миколаївській області полковник міліції Сєднєв Юрій Володимирович здійснив робочий візит до Лінійного відділення міліції у порту «Октябрськ».

Під час візиту керівник Миколаївського гарнізону міліції безпосередньо ознайомився із організацією служби у лінійному відділенні, оглянув оснащення чергової частини та наголосив на необхідності встановлення радіостанцій, аби правоохоронці мали змогу бути повністю поінформованими про оперативну обстановку у місті Миколаєві та Корабельному районі зокрема. Також Юрій Володимирович оглянув кімнату для зберігання зброї та відвідав місцевий музей, де коротко ознайомився із історією підрозділу.

PM862image002

PM952image003

PM782image004

Після відвідування лінійного відділення міліції начальник Управління полковник міліції Сєднєв Юрій Володимирович зустрівся із керівництвом порту у особі начальника філії ДП АМПУ «Октябрськ» Єгорова А.Ю., в.о. директора СМП «Октябрськ» Басюка О.Г. та заступника начальника філії ДП АМПУ «Октябрськ» — начальника морської та внутрішньої безпеки Пихтіна М.П. Під час бесіди головний міліціонер Миколаївщини обговорив наявні проблемні питання, визначив подальші шляхи взаємодії для покращення роботи як порту, так і лінійного відділу міліції.

PM217image005

PM983image006

Насамкінець зустрічі Юрій Володимирович перевірив несення служби підлеглих безпосередньо на території порту — стратегічно важливого оборонного об’єкту державного значення.

PM974image007

СЗГ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button