Общество

55 послуг від податкової у Корабельному

Важливим кроком назустріч платникам податків стало створення та удосконалення сервісних центрів при податкових інспекціях.

У Центрах обслуговування платників податків кожен відвідувач може централізовано отримати необхідні довідки та дозвільні документи, подати податкову звітність, отримати податкові консультації та дізнатися про нововведення податкового та митного законодавства.

Так, зокрема, серед послуг, які пропонуються, – реєстрація книги обліку доходів та витрат, видача довідки про сплату роботодавцем податків та зборів, реєстрація реєстратора розрахункових операцій, видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, видача торгового патенту тощо.
Загалом перелік таких адміністративних послуг містить 55 найменувань та затверджений відповідним наказом Міністерства доходів і зборів.

Для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку. В ній зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адміністративну послугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, та умови її отримання.

Так, зокрема, з інформаційної картки платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо.

Нагадуємо адресу Центру обслуговування платників податків при ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва: вул.Артема, 1-а, 3 поверх, тел. 64-09-59

ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва
ГУ Міндоходів у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button