Общество

90 нових робочих місць планує створити ТОВ «Сандора»

6 серпня голова облдержадміністрації Микола Круглов зустрівся з представниками ТОВ «Сандора» компанії «Пепсіко» в Україні: директором по зв’язках з органами влади та громадськістю Сергієм Макаренком, директором виробництва Володимиром Єгоренком та іншими.

Менеджери компанії ознайомили голову облдержадміністрації з двома варіантами реалізації нового проекту загальною вартістю 15 млн. долл. США – установки лінії Clextral для виробництва снекової (закусочної) продукції.

Керівництво компанії наразі аналізує перспективи як варіанту розширення наявних виробничих потужностей в Росії, так і розміщення виробництва в Україні, а саме на виробничому комплексі №1 в селі Миколаївське (розташованого за мкрн.Кульбакіно Корабельного району Миколаєва). Проект передбачає створення близько 90 нових робочих місць.

Для ухвалення рішення на користь України необхідні відповідні гарантії, зокрема – прискорена процедура погодження проекту в державних контролюючих органах, отримання погодження на будівництво, тощо, — оскільки термін реалізації проекту – до травня 2014 року.

Співробітництво з місцевими органами державної влади потрібне компанії також для вирішення питання ремонту автошляху місцевого значення «Одеса-Новоазовськ», стан якої не відповідає вантажопотоку виробничого комплексу.

Микола Круглов запевнив директорів у тому, що одразу після офіційного підтвердження компанією рішення про реалізацію проекту на потужностях виробничого комплексу ТОВ «Сандора» у с.Миколаївське, облдержадміністрацією буде створено робочу групу для координації як процедури погодження проекту, так і паралельного виконання роботи на усіх стадіях, що забезпечить дотримання запланованих термінів реалізації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button