Общество

У Корабельному "на гарячому" затрималии рецидівістку з наркотиками

Співробітниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків постійно приймаються заходи, спрямовані на попередження, виявлення та припинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Так, співробітниками БНОН ММУ УМВС України в Миколаївській області була затримана 45-річна мешканка Корабельного району м. Миколаєва. Жінка займалась збутом наркотичної речовини – ацетильованого опію за місцем свого мешкання.

Збувальниця була затримана «на гарячому» під час чергової передачі наркотиків клієнту. В результаті проведеного санкціонованого обшуку помешкання затриманої, співробітники міліції виявили та вилучили підготовлений для продажу медичний шприць з опієм, ангідрид оцтової кислоти та пігулки сильнодіючого лікарського препарату димедролу, який належить до медпрепаратів, обіг яких на території України є обмеженим.

У самої збувальниці в ході особистого догляду правоохоронцями були виявлені та вилучені гроші, які вона отримала за збут наркотиків. Затримана раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину. Вилучене направлено на проведення дослідження до НДЕКЦ при УМВС України в Миколаївській області.

Наразі слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочаті кримінальні провадження за ст. 307 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»), ст. 311 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів») та за ст. 321 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів»).

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button