Общество

Під час свята над Корабельним підняли державну святиню (відео)

Це тут України моєї початок,
Де волю плекали твої козаки.
Тебе ми сьогодні будем вславляти
И славу твою пронесем крізь віки.

Сьогодні, 23 серпня, з нагоди Дня Державного прапору та напередодні 22-річниці Незалежності України у Корабельному районі Миколаєва (неподалік від будівлі райадміністрації) відбувся урочистий мітинг.

На площі біля пр. Жовтневого,316 були присутні представники міської, районної адміністрацій, керівники закладів, підприємств, спортсмени ДЮСОК, ДЮСШ №5, ветерани, мешканці та гості району.

DSCN0148 DSCN0151

DSCN0172 DSCN0154

DSCN0156 DSCN0147

DSCN0178 DSCN0176

DSCN0186 DSCN0185

Ведуча привітала всіх з мирним, світлим і святковим днем:

«…Державний прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності традицій державотворення, історії та сьогодення. В усі віки і в усіх народів
державний прапор є найвища святиня… Нехай Великий Бог береже Україну!»

gl 

Для урочистого підняття Державного прапору були запрошені народний депутат України
Ільюк Артем Олександрович та неодноразова переможниця змагань та призерка Чемпіонату України з кікбоксінгу (вихованка ДЮСШ №5) Кармалова Юлія.

f1 f2 f3

З нагоди свята всіх присутніх привітав голова райадміністрації Устенко Володимир Ілліч:

«Каждый раз, когда мы открываем праздничные мероприятия, мы с гордостью слышим гимн и смотрим на поднятие нашого флага… Мы с вами строим новое государство! Да, много еще не сделано, но никто не приедет ни из Америки, ни из Германии сделать так, чтоб у нас было красиво. Именно мы должны сделать все, чтобы наша страна была в числе передовых».

Ільюк Артем Олександрович побажав, щоб українці були незалежні та щасливі:

«Сегодня мы чествуем наш главный государственный символ. Флаг, под которым Украина в 1919 году объединилась. Флаг, который поднимается под все спортивные арены мира, когда наши спортсмены одерживают победу… Наш флаг – это символ нашего единства и независимости. Мы гордимся тем, что мы — украинцы… Пусть мы будем самые независимые и самые счастливые на земле!»

Ii2 Ii1
Нардеп Ільюк поспілкувався з мешканцями Корабельного району

port
«З такими чоловіками нічого не страшно». 
Представники спецпорту «Октябрьск»

У цей святковий день за вагомий особистий внесок у розвиток спортивного руху, за пропаганду здорового способу життя грамотами та пам’ятними подарунками були нагородженні
Бойко Юлія (переможниця і неодноразова призерка Всеукраїнських змагань і Чемпіонатів України з велоспорту шосе, учениця економічного ліцею №1) і Кармалова Юлія (учениця школи №43).

n1
Нагородження Юлії Кармалової — неодноразової переможниці змагань
та призерки Чемпіонату України з кікбоксінгу

Нагороду за Юлію Бойко отримав тренер Козир Анатолій Анатолійович, тому що сама спортсменка в цей час змагається за честь не лише нашого района, міста, але й нашої держави на
Міжнародних гонках з велоспорту у Києві.

n2

Запальними танцями привітав усіх танцклуб «Кураж» (керівник — Пруднікова Неоніла Олександрівна). Команда футболістів випустила в небо голубів.

tanec

Поклали квіти до пам’ятника «Воїну-визволителю» та пам’ятного знаку «Во славу Отчизне» в знак вшанування пам’яті тих, хто віддав життя за кращу долю нашої землі, та з нагоди святкування 22-ї річниці Дня Незалежності України.

sv2

S1 S2
Пам’ять загиблих героїв разом із іншими вшанував
«Городянин року-2013″ — Вадим Андрійович Сердцев

sveti1 sv3

З днем народження, моя держава!
З святом тебе добрим і святим.
Нехай лине завжди тільки добра слава
Про мою країну звідусіль!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button