Общество

Лідер молоді з Корабельного уявляє Студреспубліку 15-річною дівчиною (відео)

Протягом 15 років «Студентська республіка» виховує в активної сучасної студентської молоді якості лідера. Студреспубліка дає можливість новому поколінню молоді самореалізуватися та втілити свої амбіції у реальність.

Вперше «Студреспубліка» була проведена у рамках святкування Дня молоді у Києві у 1998 році. Побачивши значний резонанс, уже з 1999 року «Студентська республіка» проводиться як всеукраїнська програма.

Зовсім нещодавно закінчився регіональний етап «Студентської республіки» у Миколаївській області.

Формат цьогорічної гри значно відрізнявся від звичного для миколаївців. У цьому році «Студентська республіка» вперше проводилася не в місті, а в області, а саме у селі Трикрати. Переможцем регіонального етапу стала молода, запальна та дуже активна Вікторія Романенко (мешканка Корабельного району), що представляла Міську раду національних товариств.

У своєму відео, що було присвячено п’ятнадцятиріччю «Студентської республіки», молоді лідери Миколаївщини разом із Студентським мером Вікторією Романенко намагалися відобразити своє бачення того, що дає безпосередньо їм і всім іншим учасникам досвід, який було отримано на грі «Студентська республіка».

Вони уявляють Студреспубліку 15-річною дівчиною, що дає поради та настанови молодим і дорослим лідерам, розповідає про користь взаєморозуміння, взаємовиручки, командної роботи та саморозвитку.

https://www.youtube.com/watch?v=j-EOBxs1wfU

Отже, як ми бачимо, «Студентська республіка» є дуже важливою програмою для молоді, що допомагає становленню молодого покоління, прищеплює патріотизм і надає політичні та лідерські навички.

Вікторія Кульбачна, прес-центр студентської мерії

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button