Общество

З нагоди «Дня рибалки» нагородили борців з браконьєрством із Корабельного

На минулому тижні у Миколаєві було проведено урочисте засідання «Управління охорони використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Миколаївській області» з нагоди «Дня рибалки».

Цей день для мешканців Миколаєва, і особливо для мешканців Корабельного району, є особливим. Саме тому, що цілі династії рибалок мешкають з давніх часів у нашому районі.

Присутніх із «Днем рибалки» привітав заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Луста Володимир Вікторович:

— Я хотів вам побажати успіхів у вашій нелегкій роботі. Це не якісь комплементи… Дійсно ваша робота — дуже нелегка… Є певні проблеми (не всі вакансії заповнені… дуже високі вимоги, як до держслужбовців… недостатній рівень оплати праці…) Але думаю, що з часом… поступово ми про це вже не будемо говорити. Хотілось би відзначити, що на фоні всіх регіонів в Україні ви виглядаєте досить непогано.

…Почав діяти новий Закон «Про аквакультуру», і, зважаючи на ті доручення, які ставить перед нами уряд, — перед нами стоїть проблема імпортозаміщення, в тому числі забезпечення рибопродуктами…

Цей старт ми взяли. Він є позитивним, але дуже багато треба буде зробити… І, дивлячись на вас, розуміючи, що такий енергійний, молодий колектив, починаючи з керівництва і закінчуючи всіма представниками, я думаю, що нам все буде по силам.

Далі заступник голови облдержадміністрації урочисто вручив відзнаки Миколаївської обласної держадміністрації працівникам рибоохорони.

Нагадаємо: Koravelov.info неодноразово писали про представників громадських організацій, які на добровільних засадах опікувались про додержання правил рибного лову у період нересту та приймали участь в заходах рибоохорони. Тому присутність на урочистому засіданні представників громадськості не було несподіваним.

Начальник Управління рибоохорони Юрій Кацагоров також не обійшов увагою участь громадських організацій в справі боротьби з незаконним виловом риби. На засіданні він відзначив:

— Дуже важливо, що представники громадськості опікуються проблемами браконьєрства. Саме завдяки сумісним зусиллям з громадськістю ми зможемо протистояти незаконному вилову риби в регіоні, і ми сподіваємось на добру і багаторічну співпрацю, яка збагатить наш взаємний досвід.

Юрій Антонович нагородив запрошеного представника громадськості, заступника голови громадської організації «Вітовське відродження» Олександра Янцена грамотою «За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок в охорону водних біоресурсів під час нерестової компанії 2013 року та з нагоди відзначення «Дня рибалки» і передав грамоти для урочистого вручення іншим представникам громадських організацій з Корабельного району.

IMG 6186

Так, вже у Корабельному районі в урочистих обставинах з нагоди святкування «Дня рибалки» представниками громадської організації «Вітовське відродження» було нагороджено голову «Миколаївського риболовного клубу» Анатолія Дем’яненко, голову Миколаївського відділення «Федерації підводного спорту і підводної діяльності України» Віталія Загребельного, а також старшого дільничного інспектора міліції Корабельного райвідділку В’ячеслава Дічева.

IMG 6187

Олександр Янцен в своїй промові до представників громадськості і управління внутрішніх справ зазначив, що справа, яку вони роблять, є дуже важливою справою, яка сприяє налагодженню тісних стосунків між громадськістю і державними органами:

— В той час, коли на теренах нашої держави демонструється неповага до громадськості, відсторонення громадськості від діяльності державних установ і знехтування громадських інтересів, ми не проявляємо загального зневаження (яке є невідворотною реакцією суспільства на бездіяльність багатьох очильників держави та чиновників) до державних інтересів і демонструємо декларовані нашою організацією гасла «Об’єднання заради майбутнього суспільства».

Тільки об’єднуючись задля сумісних справ, не очікуючи винагороди, ми будемо мати можливість поступово підвищувати роль громади у самоврядуванні.

Громадськість Корабельного району приєднується до привітань з нагоди свята рибалок і висловлює щиру подяку громадським діячам за сумлінну працю і розбудову громадянського правового суспільства.

Нагадаємо, ми писали: «Корабелы внесли свой вклад в борьбу с браконьерством»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button