Общество

Секс-символ Кваша у шоу на каналі 1+1 навчить зірок стрибати у воду (відео)

Ілля Кваша стане зірковим тренером у новому проекті «Вишка» на телеканалі 1+1.

Ми вже бачили, як зірки змагалися у танцях, фігурному катанні, приготуванні їжі та вікторинах на ерудицію, а от стежити за стрибками українських celebrities у воду глядачам ще не доводилося.

Зірковим сміливцям пощастило, адже тренуватиме учасників професіонал зі стрибків у воду – досвідчений Ілля Кваша (спортсмен із Корабельного району Миколаєва), бронзовий призер Олімпійських ігор у Пекіні, семиразовий чемпіон Європи, бронзовий призер Кубка світу, переможець етапів Світової серії.

«Мені пощастило стати головним зірковим тренером у проекті «Вишка». Приємно усвідомлювати, що тепер є можливість навчити людей, які ніколи раніше не стрибали, відчути всі ці емоції.

Я у спорті вже 17 років, але для мене це теж новий досвід спілкування. Зіркам доведеться добре попрацювати, це я вам обіцяю», — каже Ілля Кваша, зірковий тренер проекту «Вишка».

Першим перевірити на собі викладацький хист Іллі Кваші пощастило Анатолію Анатолічу, ведучому ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Анатолій швидко захопився тренуванням і навіть вдало пірнув з триметрового трампліна:

«З таким тренером і з 15-ти метрів можна стрибати!»

Формат «Celebrity Splash» уже встиг перевірити зірок на сміливість у таких країнах, як Британія, Нідерланди та Франція, і показав приголомшливі рейтинги. Найближчим часом проект стартує у США, Австралії, Іспанії, Китаї та Аргентині.

Уже восени, в новому сезоні, глядачі телеканалу 1+1 зможуть стати свідками зіркових досягнень та розділити зі своїми фаворитами водні тріумфи у проекті «Вишка». Цікаво, хто з українських celebrities наважиться на такі експерименти?

Подробиці стрибкових перемог Анатолія Анатоліча та тренерські  коментарі Іллі Кваші дивіться на відео:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button