Общество

Завод «Океан» віддає борги

9 липня відбулося засідання робочої групи Державної податкової інспекції у Корабельному районі м. Миколаєва Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Миколаївській області щодо стану погашення заборгованості із заробітної плати ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан».

На засіданні було заслухано директора з правових питань ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» Гераніна О.М. та головного бухгалтера ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» Худошову І.Л.

За станом на 01.07.2013 заборгованість із заробітної плати на ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» складала 5 млн. 208,6 тис. грн., із якої 617,0 тис.грн. – заборгована заробітна плата за січень п.р. та борги минулих років по виплаті заробітної плати колишньому керівництву.

Директор з правових питань Геранін О.М. повідомив, що з питання погашення заборгованості минулому керівництву підприємства підписано мирову угоду. Виплати відбуваються згідно з графіком погашення заборгованості.

Директор наголосив, що всі борги, які були заявлені до 12.07.2012, визнані підприємством, та їх долю буде вирішувати суд. Які до цього часу не були заявлені, будуть списані.

Головний бухгалтер підприємства проінформувала присутніх про стан справ з виплати заборгованої та поточної заробітної плати. Так, у липні п.р. очікується виплата заробітної плати за червень п.р. в повному обсязі.

Нарощування боргів перед бюджетом не планується.

www.gorsovet.mk.ua 

Нагадаємо: в травні ми писали: «Почти 7 миллионов зарплаты рабочим задолжал завод «Океан»»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button