Общество

У Миколаєві всіх запрошують на мітинг-протест проти міліцейського свавілля

У соціальній мережі Faceebook поширюється запрошення на мітінг-протест у Миколаєві, що відбудеться на площі Леніна 4 липня, о 18:00:

«ШАНОВНІ МИКОЛАЇВЦІ!

26 червня у Врадіївці (Миколаївська обл.) була жорстоко зґвалтована та побита 29-річна жінка. Потерпіла вижила та дала свідчення щодо осіб, що скоїли злочин. Ними виявились двоє працівників міліції та водій таксі.

Двоє підозрюваних були взяті під варту.

Після того, як було відмовлено у наданні статусу підозрюваного та затриманні старшого лейтенанта МВС Євгенія Дрижака, якого жертва насилля вказала як організатора злочину, обурені мешканці Врадієвки почали штурмувати РОВД.

Це не перший випадок свавілля представників міліції, СБУ, судової системи, інших представників влади.

Якщо Ви небайдужі, якщо Ви були потерпілими від протиправних дій працівників силових структур, якщо Ви не бажаєте миритися з існуючим положенням, коли працівники силових структур залишаються непокараними за свої дії, прийдіть та заявіть свій протест!

Давайте підтримаємо людей, які не побоялися виступити за свої права, та покажемо, що Миколаїв — не вотчина бандитів в пагонах, і його жителі готові відстоювати свої права і свободи.

Приходь та запроси друзів!

Наші вимоги:
1) Відставка міністра МВС Віталія Захарченко
2) Відставка а не відсторонення від займаної посади начальника УМВС України в Миколаївській області Валентина Парсенюка
3) Притягнення до відповідальності правоохоронців, які давали неправдиві покази щодо алібі старшого лейтенанта МВС Євгенія Дрижака».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button