Общество

У Корабельному чоловіка, що стріляв собі у голову, знайшли на сусідній вулиці

Ввечері, до чергової частини Миколаївського міського управління міліції на телефонну спецлінію «102» надійшло повідомлення від громадян про те, що в Корабельному районі м. Миколаєва на землі лежить скривавлений чоловік, а під спиною у нього знаходиться пістолет.

На місце події виїхала група швидкого реагування Корабельного райвідділу міліції. За вказаною адресою чоловіка вже не було, але під час обстеження прилеглих вулиць району, його вдалося знайти. Правоохоронцям він пояснив, що самостійно здійснив постріл із власного травматичного пристрою, направивши його при цьому собі у голову. Чоловік знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння та причин такого свого вчинку поки що не пояснив.

Оскільки було видно, що він потребує медичної допомоги, співробітники міліції викликали на місце бригаду швидкої допомоги. Наразі потерпілий знаходиться у лікарні швидкої медичної допомоги.

Даний факт занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 120 КК України («Доведення до самогубства»).

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button