Общество

У Корабельному районі чоловік через ревнощі вбив свою дівчину

Як правило, більшість побутових вбивств скоюється на ґрунті надмірного вживання алкоголю. Достатньо лише одного необережного слова, погляду чи приводу для підозри, щоб позбавити людину найціннішого – її життя.

Так, до чергової частини Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що в квартирі в Корабельному районі м. Миколаєва знаходиться труп жінки з ознаками насильницької смерті.

Під час огляду на тілі потерпілої судово-медичним експертом були виявлені чисельні ножові поранення.

Того ж дня за скоєння даного злочину співробітники карного розшуку затримали 30-річного приятеля потерпілої.

З’ясувалося, що трагедія сталася на ґрунті ревнощів. Під час розпиття спиртних напоїв, жінка мала необережність зізнатися коханому у зраді, що і стало причиною конфлікту та подальших тяжких наслідків. Ображений чоловік спочатку побив її руками, та на цьому він не зупинився. Не пробачивши зради, чоловік взяв кухонного ножа та спричинив жінці не сумісні з життям поранення.

Слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України («Умисне вбивство»). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button