Общество

"На удачу" випустили в небо голубів у школі №48

Сьогоднішнє свято останнього дзвоника у Миколаївській школі №48 надовго запам’ятається її учням.

Серед присутніх гостей були: студентський актив Миколаївського аграрного національного університету, депутат міськради, представник районної адміністрації Лавська Т.В., інспектор управління освіти Миколаївської міськради Калініченко Т.Є.

Як почесного гостя зустріли директора школи минулих років Піковець Емілію Петрівну.

У цьому році більше ніж 40 учнів школи №48 закінчили навчання на відмінно.

Було радісно, та одночасно трохи сумно, особливо тим, для кого шкільний дзвоник сьогодні лунав дійсно в останнє — учням 11-А класу школи №48.

vip

51 52

В класі навчалося 25 учнів. Більшість з них виступали активними учасниками шкільного самоврядування. Наприклад, Крюкова Наталя була президентом, а Блажко Лідія — першим прем’єр-міністром «Клубу — 100 Друзів»; Бурдига Оксана — командиром сектору «Малюк»; гордість і надія класу та школи Шипілов Юрій (єдиний у ЗОШ №48 претендент у цьому році на срібну медаль) — командиром сектору «Волонтер»; Янков Анатолій — представником від школи у міському учнівському самоврядуванні.

d
Слово — директору школи Барановій Оксані Олександрівні

Так чи інакше, кожен з випускників — думками вже у майбутньому. Що їх чекає? Загадавши бажання, 11-класники випустили у небо кольорові повітряні кульки, а трохи пізніше — на удачу та успіх — голубів.

shar g1

{gallery}2013/05/24/4{/gallery}

Сподіваємось, що всі побажання дітям гостей та вчителів, а також мрії, які загадали випускники, здійсняться. Хай щастить!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button