Общество

Затримали крадія речей з дачних будинків жителів Корабельного

З настанням теплих сонячних днів городяни їдуть за місто на свої дачні дільниці. Нажаль, на деяких з них чекає неприємний сюрприз – пропажа особистого майна.

Користуючись тривалою відсутністю господарів, крадії не упускають нагоди «похазяйнувати». Вони не нехтують ніякою здобиччю, знайденою у будинках та на присадибних ділянках дачників та викрадають все, що потрапляє їм під руку — металеві вироби, господарський інвентар, інструменти та інше майно.

До чергової частини Корабельного райвідділу міліції почали надходити заяви від громадян про скоєння крадіжок майна з їх дачних будинків.

За скоєння даних злочинів вжити заходами співробітники карного розшуку Корабельного райвідділу міліції затримали 45–річного раніше судимого чоловіка.

Крадіжки чоловік скоював вночі. Потрапивши на подвір’я домоволодіння, він розбивав скло у будинку або зламував замок, проникав у середину та виносив з будинку речі господарів: посуд, одяг, інструменти та інше. Наступного дня викрадене майно продавав мешканцям району за безцінь.

Слідчим відділенням Корабельного райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч2.ст 185 КК України «Крадіжка». Санкція якої передбачає покарання від арешту до позбавлення волі на строк до 5 років.

ГЗГ ММУ УМВС України
ГЗГ ММУ УМВС Українив Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button