Общество

Два порти з Корабельного підписали Угоди про соцпартнерство з облдержадміністрацією

За рахунок підписання договорів із соціально-відповідальним бізнесом, Миколаївська облдержадміністрація та окремі громади населених пунктів області можуть вирішувати ті питання, на які не вистачає або не можна використовувати бюджетні кошти, але вони є соціально важливими, тобто, турбують більшу частину жителів тієї чи іншої громади.

Про це 16 травня під час підписання Угод про соціальне партнерство між Миколаївською облдержадміністрацією та провідними підприємствами регіону зазначив Микола Круглов.

Цього дня 9 підприємств області підписали відповідні Угоди, відбулася церемонія урочистого їх підписання між головою ОДА та керівниками чи представниками підприємств. Зокрема, це ТОВ «Сандора», ДП «Миколаївський морський торговельний порт», ДП «Дельта-лоцман», ТОВ «Морський спеціалізований порт НІКА – ТЕРА», ПАТ «Завод «Екватор», ДП «Спеціалізований морський порт «Октябрьск» та інші.

{gallery}2013/05/19/1{/gallery}

Під час підписання документу із ТОВ «Сандора» голова облдержадміністрації зазначив, що це підприємство стабільно допомагає жителям громад Жовтневого району та відмітив, що цього року значні кошти по соцпартнерству, а саме, 900 тис. грн. підуть на продовження дії програми «Питна вода Миколаївщини» — це такі проекти як установка пунктів доочистки води у 5 медзакладах, у тому числі — в Жовтневій центральній районній лікарні.

Кожний керівник вищезазначених підприємств по черзі підходив до голови облдержадміністрації для підписання своєї Угоди, обмінювалися екземплярами з Миколою Кругловим, коротко вітали присутніх та поверталися на своє місце.

Після підписання усіх запланованих договорів голова облдержадміністрації подякував керівникам тих підприємств, для яких інтереси та проблеми громад не є чимось далеким та незрозумілим та висловив сподівання, що подібні угоди в Миколаївській області будуть підписуватися і в наступні роки.

mykolayiv-oda.gov.ua
Використані також фото прес-служби «Ніка-Тери»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button