Общество

Учня року визначено та нагороджено премією у школі в Корабельному

Учитись важко, а учить ще важче,
Але не мусиш зупинятись ти,
Як дітям віддаси усе найкраще,
То й сам сягнеш нової висоти.

Кожна дитина – це особистість. ЇЇ бажання – самоствердитись, самовиразитись. Кожен учень прагне привернути до себе увагу з боку однокласників, вчителів, громадськості; довести, що він щось вміє, показати, що він щось може. І саме такий конкурс як «Учень року» дає змогу учням це зробити.

16 травня у Миколаївській школі №14 ім. Героя Радянського Союзу Пшеніцина Г.О. (Корабельний район, Широка Балка) відбувся фінальний тур загальношкільного конкурсу «Учень року-2013». Метою конкурсу було створення сприятливих умов для самовизначення і самореалізації учнів 5-11-х класів, підтримка та стимулювання розвитку здібної молоді школи.

Цього дня всі чекали давно! Адже конкурс розпочався ще у жовтні місяці, проходив у 3 тури, участь брало багато учнів. А от до фіналу дійшло тільки 5. Тож хто стане переможцем?? Це питання інтригувало кожного учня школи.

DSC 0415

Але, мабуть, найбільше хвилювались самі конкурсанти та їхні наукові керівники. Адже ними була проведена така велика і кропітка праця: написані науково-дослідницькі роботи, взято безліч інтерв’ю, відвідано багато цікавих місць. Це був підсумок праці, яка приносить плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості. Це була спільна праця багатьох людей, учнів і наших вчителів. І ось все це позаду….

Фінальний тур вже ніби і не був змаганням, для всіх це було справжнє свято! Свято науки і знань! Свято великої нашої родини!

Кожний учасник презентував свою роботу. Теми були різноманітні:

— Скринник Яна (7-А клас) – «Мистецтво витинанки. Продовження народних традицій»:
Yana

 
— Шилова Олександра (7-Б клас) – «Вихідці з Миколаєва – учасники декабристського руху»:
DSC 0378

— Число Максим (7-Б клас) – «Видатний мандрівник М.П. Лазарєв у місті Миколаєві»:
R

— Литовченко Наталія (8-Б клас) – «Пушкін і Україна»:
Lit

— Сбродова Вікторія (10 клас) – «Життя і серце дітям віддали» (про вчителів нашої школи, які більшу частину життя віддали своїм учням):
p

У залі було багато вболівальників, кожен мав свого фаворита.

І ось вона, найвідповідальніша мить. Директор школи, Джуган Лариса Леонідівна, оголошує результати. …

Переможцем конкурсу «Учень року – 2013» стала Сбродова Вікторія, учениця 10 класу на чолі з науковим керівником Кучеренко Галиною Іванівною.

P1

До речі, Віка вже втретє бере учать у конкурсі і втретє виходить у фінал. Але сьогоднішній день став для неї особливим. Нарешті вона, довгоочікувана перемога! Тож прийми від нас, Вікторіє, найщиріші привітання і побажання!

Хочеться наголосити, що ніхто із учасників не пішов додому з порожніми руками. Кожен отримав диплом і грошову винагороду. Всім батькам фіналістів були вручені листи подяки.

{gallery}2013/05/17/1{/gallery}

Ще один навчальний рік позаду! Щороку наукове товариство відчиняє двері новим конкурсантам. Для цього у нас є все, що потрібно: хороші вчителі-наставники, друзі. Тому хай завжди у всіх нас панує лише гарна погода! Вирує життя і лунає радісний сміх!

Творча група МЗОШ №14

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button