Общество

Акторами фільму про вибір професії стали 3-класники школи №54 (Відео)

Мабуть, кожна дитина, ще будучи маленькою, замислюється над тим, ким бути у майбутньому житті.

Але ж справа вибору не проста. Тому дорослі прагнуть допомогти дітям.

Так, у бібліотеці для дітей №8, у відділі сімейного читання, відбулася зустріч учнів 4-Г класу школи №54 (вчитель — Веселкова Марина Володимирівна) з представником Корабельного Центру зайнятості Волошиною Л.С.

Лариса Сергіївна запропонувала учням бібліо-тренінг «Всі професії важливі».

Треба було відгадати загадки, в яких відповідь – це назва професії. Кожний учасник тренінгу отримав невеличкий подарунок від Корабельного Центру зайнятості.

Бібліотекарі Глубоченко Наталія Олексіївна та Полковниченко Лілія Георгіївна підготували для дітей невеличку розповідь-презентацію та книжкову виставку про різноманітні професії.

{gallery}2013/05/13/3{/gallery}

…З великою цікавістю дивилися учні шкіл Корабельного району відеофільм Лілії Полковниченко – «Читацьку історію».

Олійник Єлізавета та Клименко Нікіта, учні 3-Б класу Миколаївської школи №54, грали ролі дітей, які, дякуючи книзі «Ким я буду? Ким я стану?», познайомилися з професіями лікаря та журналіста.

Професію лікаря у фільмі представила дитячий лікар-кардіолог Сопачова Галина Леонідівна, яку знають і поважають багато сімей у Корабельному районі:

dokt

Роль журналіста отримала кореспондент сайту Korabelov.info Турухіна Наталія Віталіївна, майстер своєї справи.

Turuh

Кожна людина має обрати ту професію, яка їй подобається, і тоді вона буде віддавати всі сили, всю енергію, всі знання, і справа буде виконуватися краще.

…Можливо, герої відеофільму Ліза і Нікіта не стануть у своєму житті лікарем та журналістом, але їх бажання і наснага читати книжки, мислити, шукати — обов’язково допоможуть їм обрати свою професію.

11 111

За матеріалами Лілії Полковниченко

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button