Общество

В Корабельном ГАИшники раздавали пешеходам светоотражающие браслеты

Профілактичні заходи під гаслом «Пішохід, будь обережним на дорозі!» співробітники Державтоінспекції провели сьогодні в м. Миколаєві.

З початку року на Миколаївщині в 49 дорожньо-транспортних пригодах 7 пішоходів загинуло та 47 — були травмовані.

Тільки, в квітні в Миколаївській області сталося 12 ДТП за участю пішоходів, в яких 1 людина загинула і 13 були травмовані. Слід зазначити, що, як правило, більшість ДТП стається в темний час доби.

 41894 2 750x562

Враховуючи такі критичні цифри, а також з метою попередити дорожньо-транспортні пригоди, сьогодні, 6 травня, на нерегульованих пішохідних переходах обласного центру співробітники ДАІ стежили за тим, як дотримуються Правил дорожнього руху пішоходи, у тому числі неповнолітні, а також як поводяться водії транспортних засобів при проїзді нерегульованих пішохідних переходів.

41894 1 900x675

З пішими учасниками дорожнього руху автоінспектори проводили профілактичні бесіди, звертали увагу на особливості переходу дороги у темний час доби, на необхідність використання в одягу світлоповертаючих елементів, а щоб розмова з працівниками ДАІ краще запам’яталася, пішоходам вручалися тематичні листівки та світловідбиваючі браслети.

41894 5 750x562

Державтоінспекція Миколаївської області звертається до пішоходів. Не ризикуйте, переходьте проїжджу частину лише по пішохідних переходах, переконавшись, що водії транспортних засобів поступаються Вам дорогою.

41894 4 750x562

При русі в темний час доби і в умовах недостатньої видимості рекомендується мати при собі предмети зі світлоповертаючими елементами і забезпечувати видимість цих предметів водіям. Особливо важливо використовувати це в одязі Ваших дітей.

Державтоінспекція Миколаївської області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button