Общество

У Корабельному горе-батько, жорстоко побивши сина, відправив його до школи

24.04.2013 до служби у справах дітей адміністрації Корабельного району надійшло повідомлення з однієї із шкіл Корабельного району щодо скоєння насилля та жорстокого поводження в сім’ї, а саме батько жорстоко побив свого сина.

Службою у справах дітей адміністрації Корабельного району, відділом кримінальної міліції у справах дітей Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області, міським центром соціальних служб у справах сім’ї, дітей та молоді, відділом у справах сім’ї, молоді, культури та спорту адміністрації Корабельного району відвідана адреса проживання дитини, з метою проведення відповідної профілактичної роботи.

Встановлено: за те, що дитина з’їла оселедець та невчасно повідомила про затримку в школі, горе-батько жорстоко побив сина.

Не надавши жодної медичної допомоги, з розсіченою раною в області ока, батько відправив дитину в школу. Побачивши учня та його незадовільний стан здоров’я, класний керівник та медична сестра школи, викликавши батька, направили хлопця в лікарню.

25.04.2013 малолітній вилучений з сім’ї, де його здоров’ю та життю загрожувала небезпека, та влаштований до центру соціально-психологічної реабілітації для дітей служби у справах дітей Миколаївської міської ради. Відносно батька порушена кримінальна справа.

На даний час вирішується питання про повернення дитини в сім’ю матері, яка мешкає в іншому місті.

www.koradm.mk.ua 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button