Общество

Нема коли нудьгувати пенсіонерам Корабельного

16 квітня працівниками відділення соціально-побутової адаптації Корабельного району було організовано та проведено заняття на факультетах «Здоровий спосіб життя» та «Жива природа» «Університету третього віку».

Лекцію на тему: «Вітаміни та їх призначення» провела лікар Сергієнко Любов Леонідівна.

Лекцію на тему: «Захист овочевих культур від шкідників» провела спеціаліст фітосанітарних процедур Надточій Тетяна Володимирівна.

Відвідувачі Університету мали змогу отримати нові знання та відповіді на свої питання. Лектори підготували та роздали буклети по своїм напрямкам роботи із порадами.

3

18 квітня на вул. Металургів,8 була організована та проведена літературно-музична програма (на головному фото), присвячена 100-річчю з дня народження Марка Лисянського.

Бібліотекарі Скрипковська Надія та Сапура Тамара підготували цікаву та змістовну розповідь про життя та творчість улюбленого Миколаївського поета-пісняра, читали його вірші.

Колективи художньої самодіяльності «Журавушка» (музичний керівник — Тімонова Світлана) та «Літературна вітальна» (музичний керівник — Волосюк Галина) виконували пісні Лисянського.

Зустріч настільки була цікавою, що не втримала своїх емоцій, піднялась та прочитала вірш М.Лисянського відвідувачка відділення Горошко Т.Я., поділився своїми враженнями Роговльов В.А.

Після зустрічі відвідувачі довго аплодували та ділились враженнями. А потім пригощались ароматним чаєм.

Г.М.Громов, заступник директора
міського територіального центру

Нагадаємо, ми писали: «Вишитий мешканкою Корабельного Кобзар зустрічав друзів у літ-вітальні» 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button