Общество

Чиновники Корабельного району вийшли на суботник разом з народом

Прийшла весна – час наводити порядок.

У рамках проведеної міської весняної акції «Свято деревонасадження, санітарного очищення та благоустрою м. Миколаєва», на території Корабельного району за період з 01.04.13 по 06.04.13, взяло участь близько 60 підприємств, організацій, установ, дошкільних та навчальних закладів району, — повідомляє Корабельна адміністрація.

Протягом даного періоду виконані наступні роботи:

— прибрані від сміття, пакетів, гілок дерев та опалого листя зелені зони уздовж магістральних доріг по пр. Жовтневому, пр. Корабелів, вул. Знаменській, вул. Айвазовського, вул. 295-ї Стрілецької Дивізії; вул. Глинки, вул. Новобудівній;

subbotnik12 subbotnik13

— прибрані сквери «Ольшанців», «Солдатський», «Вітовський»;

— працівниками адміністрації району, територіального центру департаменту праці та соціального захисту населення, Державної податкової інспекції було прибрано від сміття лісовий масив уздовж вул. Новобудівній;

— ліквідовано 5 звалищ сміття;

subbotnik14

subbotnik15

— за ініціативою ентузіаста – озеленювача Корабельного району Серцева В.А. проведено посадку 40 саджанців дерев по вул. Новобудівній уздовж дороги до яхт-клубу.

Під час проведення заходів до робіт було залучено 13 одиниць авто техніки та вивезено 200 куб.м сміття.

22 квітня — заключний етап весняної акції «Свято деревонасадження та благоустрою».

Адміністрація Корабельного району звертається до жителів району, особливо до власників приватних будинків, з проханням приєднатися до міської весняної акції «Свято деревонасадження та благоустрою». Час ще є. Не будьте байдужими!

Та нагадують, що при виявленні порушення норм, передбачених Правилами благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Миколаєві, винні особи у встановленому діючим законодавством порядку притягуються до відповідальності передбаченої Кодексом України „Про адміністративні правопорушення» за статтею 152.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button