Общество

«Ніка-Тера» піклується про здоров'я мешканців Корабельного

Колектив Центру первинної медико-санітарної допомоги №7 звернувся до редакції Koravelov.info з проханням надати мешканцям району інформацію:

З понеділка, 1 квітня, в Корабельному районі розпочав медичне обслуговування населення ЦПМСД №7.

Комунальний заклад був створений згідно з рішенням Миколаївської міської ради з метою проведення реформування галузі охорони здоров’я та наближення медичної допомоги до населення.

Для налагодженої роботи Центру необхідно було провести значний обсяг заходів, щоб організувати лікувально-діагностичний процес і створити нормальні умови для праці медиків та лікування хворих.

В Центрі первинної медико-санітарної допомоги №7 обслуговуватимуться 63 тис. мешканців Корабельного району, із них – 12 тис. дітей. У закладі працюватимуть сімейні лікарі, педіатри, терапевти та акушери-гінекологи.

На сьогодні відбувається передача Центру медичного обладнання, яке було закуплено централізовано управлінням охорони здоров’я Миколаївської міської ради, а саме – електрокардіографів, біохімічного аналізатору, аналізатору сечі, холестериномерів та фізіотерапевтичного обладнання.

Залишається невирішеним питання щодо проведення ремонтних робіт та оснащення сімейних амбулаторій меблями. Але ці питання тримаються під контролем і в першій половині 2013 року будуть вирішеними.

Співробітники Центру первинної медико-санітарної допомоги сподіваються, що підприємства звернуть увагу на потреби закладу й допоможуть з вирішенням невідкладних питань, оскільки в Центрі медичну допомогу будуть отримувати також і їх працівники та члени їх родин.

Поки що, з розумінням до потреб закладу, поставилось підприємство ТОВ «Морський спеціалізований порт Ніка-Тера», яке вишукало можливість надання фінансової допомоги та забезпечення Центру оргтехнікою і меблями.

orgteh

— Оскільки міський бюджет, як і державний, не був визначений остаточно, а роботу Центру треба було терміново розпочинати, ми звернулися до підприємств Корабельного району з проханням допомогти нам. Першим на наше прохання відгукнулося ТОВ «МСП Ніка-Тера», надавши достатньо серйозну допомогу, — говорить головний лікар Олена Власова. — Всі співробітники Центру глибоко вдячні за це. Вочевидь, керівництво порту розуміє, що найбільша цінність – це життя людини та її здоров’я , тому «Ніка-Тера» й піклується про здоров’я людей.

V1

Як підкреслила Олена Власова, «розпочинати щось нове завжди важко, але коли відчуваєш підтримку, тобі це додає сил».

V2

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button