Общество

У Широкій Балці горіли дві фури

10 березня о 03:26 до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про виникнення пожежі 2-х вантажних автомобілів DAF на території автотранспортного підприємства по вул. Пригородна, м.Миколаєва (мкр. Широка Балка Корабельного району).

На місце виклику негайно було направлено три відділення державних пожежно-рятувальних частин міста. По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено вже два автомобіля. Рятувальниками було подано два стволи: один на гасіння пожежі та один на захист бензобаку.

О 04:00 пожежу на площі 60 кв.м локалізували, а о 04:41 повністю ліквідували. Завдяки оперативним та злагодженим діям пожежно-рятувальних підрозділів вдалося не допустити поширення вогню на інші автомобілі та врятувати автомобільний бокс.

З місця пожежі з опіками тіла 3 ступеню до опікового центру міської лікарні №3 був доставлений водій одного з автомобілів 1961 року народження, який намагався самостійно ліквідувати пожежу до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Причина пожежі наразі встановлюється. На місце події також працювали працівники міліції та медики.

{gallery}2013/03/10/1{/gallery}

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button