Общество

Вийшовши з ванної, дівчина не побачила ані знайомих, ані свого телефону

Бути пильним та слідкувати за особистими речами треба навіть, коли відпочиваєш у компанії друзів. Буває так, що від злочину не вбереже навіть те, що ти знаєш людей, з якими проводиш свій вільний час.

Компанія друзів відпочивала в одному з кафе в Корабельному районі м. Миколаєва. Згодом до них підійшли знайомі дівчина та хлопець.

Добряче посидівши, молоді люди стали розходитись. Але пара, що підсіла до відпочиваючих, та ще одна 18-річна дівчинадівчинавирішили продовжити застілля та пішли до неї додому.

Вже у квартирі гостя попросила у господарки дозволу здійснити дзвінок з її мобільного телефону. Та, нічого не підозрюючи, звісно дозволила, а сама в цей час пішла до ванної кімнати.

Але вийшовши звідти, вона не побачила ані знайомих, ані свого телефону. До того ж замок був зламаний, а вхідні двері відчинені навстіж.

Із заявою дівчина звернулась до Корабельного райвідділу міліції. Правоохоронці затримали 24-річну любительку порозмовляти по чужому телефону. Раніше вона вже притягувалась до відповідальності як згідно адміністративного, так і кримінального законодавства.

Слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 КК України («Шахрайство»), санкція якої передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 3 років.

УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button