Общество

Дільничні пункти міліції - поряд з вами!

Найшвидше розкриваються злочини по гарячих слідах, і саме для цього дуже важливо знати своїх дільничних інспекторів міліції, як то кажуть, в обличчя.

Якщо, не дай Боже, трапилося лихо, не обов’язково добиратися до райвідділу міліції — звернутися за допомогою, скласти заяву можна і ближче до своєї домівки.

Оскільки дільничним інспекторам належить визначальне місце у сфері попередження та профілактики злочинів і адміністративних правопорушень, охороні громадського порядку та громадської безпеки на території адміністративних ділянок, Korabelov.info публікує інформацію про дільничні пункти міліції (ДПМ) у Корабельному районі.

Графік прийому громадян у всіх них однаковий: вівторок – з 9:00 до 11:00; четвер – з 18:00 до 21:00; субота – з 10:.00 до 13:00.

Отже, пам’ятайте:

ДПМ: проспект Жовтневий, 321 (ДК «Металург»)

dk dk2

Старший дільничний інспектор міліції Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області, старший лейтенант міліції Місько Валентин Васильович (кабінет прийому громадян в Корабельному РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області — №12).

 

ДПМ: мікрорайон «Кульбакіно» — вул. Знаменська, 51

kulbak kulbak2

Старший дільничний інспектор міліції Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області, капітан міліції Стороженко Сергій Сергійович (кабінет прийому в Корабельному РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області — №14).

 

ДПМ: Сьомий мікрорайон — вул. Артема, 38-б

 7 7-2

Старший дільничний інспектор міліції Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області, лейтенант міліції Тимофєєв Віталій Вікторович (кабінет прийому в Корабельному РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області — №16).

 

ДПМ: Адміністративна зона №3 – вул. Коротка 24-б

korotka korotka2 

Старший дільничний інспектор міліції Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області, майор міліції Дічев В’ячеслав Георгійович (кабінет прийому громадян в Корабельному РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області — №13).

Читайте також: «Корабельний в дільнично-адміністративних зонах»«Корабельний в дільнично-адміністративних зонах»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button