Общество

"Вітовчани" зайняли 2 місце на обласному конкурсі "Материнська пісня"

22 березня Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи проводив театралізований обласний огляд вокальних, фолькльорних колективів та хорових груп «Материнська пісня».

В огляді брали участь 25 найкращих вокальних колективів Миколаївської області.

Вокальний колектив «Вітовчани» (керівник — Василь Стефанюк) також заспівав чудовий твір «Материньска пісня» (музика А. Пашкевича, слова Шпачинського). В номінації інсценізація та театралізація пісні «Вітовчани» стали лауреатами другого місця:

21

«Конкурс проводився вперше, але ми сподіваємось, що він стане щорічним. Наш ансамбль «Вітовчани» висловлює щиру подяку Миколаївському обласному центру народної творчості та культурно освітної роботи, а саме Баштовій Н. та Стрелецькій Г. за чудову організацію у проведенні огляду.

Ми дуже вдячні танцювальному ансамблю з Корабельного району «Водограй» (керівник — Світлана Чебан, випускниця школи №44) за інсценізацію пісні, а  також — робітникам нашого Жовтневого будинку культури за підтримку і допомогу в підготовці театралізованого номера», — кажуть члени ансамбля.

1nY4N GO5eI

«Водограй»

Редакція Korabelov.info вітає «Вітовчан» з перемогою, а всіх працівників культури Корабельного району — з професійним святом, яке відзначалося вчора, 23 березня.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button