Общество

Учнів 29 школи виховують класичною музикою (видео)

Музика – вічне мистецтво! Століттями вона — незмінний супутник людського життя, його радощів і смутку. Лише вона може за лічені хвилини дійти до серця і підняти з глибин душі найдавніші і найпотаємніші спогади та почуття.

Нам усім подобається різна музика. Відомо безліч її видів, але один з них – особливий.

Властивості класичної музики вражають! Наукою вже доведені її цілющі якості. Вона позитивно впливає на психіку і нервову систему людини, заспокоює і допомагає зосередитись.

Саме тому ми вирішили запросити до нас у школу колектив «Оксамит», який на годину переніс нас у чарівний світ класичної музики.

«Оксамит» існує менше року, але за цей час досягнув значних результатів. В його склад входять Очєрєднюк М.А. (керівник), Єрєма І.В., Очєрєднюк К., Єрєма Д., Дворніков І.

Учні Миколаївської школи №29 (Корабельний район) прослухали такі композиції: «Жайворонок» Глінки М.І., «Серенада» Ф. Шуберта, «Вальс» Є.Дога, «Трилогія любові» та інші.

Вразили і пісня з кінофільму «Титанік», українська народна пісня «Чом ти не прийшов», а на завершення — Сен-Санс «Лебідь» (скрипка, фортепіано, балет).

{gallery}2013/03/23/3{/gallery}

Концерт пройшов вдало. Від маленьких до великих, учні із захватом спостерігали за кожним кроком артистів. Навіть найбільш непосидючі із завмиранням серця слідкували за ходом подій, які зачаровували все більше і більше з кожним новим звуком інструменту.

Виступ артистів закінчився, але дітям не хотілось їх відпускати, видно було, що музика торкнулась душі кожного і залишила там гарні емоції, які ще довго будуть зігрівати своїм теплом.

Школа – це уроки, домашні завдання… Але такі концерти, та й просто шкільні свята, мають не меншу роль.

Моральність, вміння розуміти і цінувати красу, співпереживати, потрібно виховувати з дитинства, бо без них ніякі знання не будуть мати значення.

Практичний психолог ЗОШ №29
Скорохід О.В.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button