Общество

Віртуальна подорож гімназистів країнами світу

Напевно, кожен із нас любить подорожувати. Але куди поїхати? На Багами чи у Бразилію? А може, хтось хоче відвідати Кариби?! Чи, можливо, слід залишитись в Україні? Гімназисти 10-Б класу допоможуть Вам у цьому питанні…

В березні у Миколаївській гімназії №3 (Корабельний район) учні 10-Б класу на чолі з вчителем географії – Косинською Оленою Миколаївною провели цікаву гру «Cook and Co…», де вихованці навчального закладу яскраво проявили свою обізнаність з географії та показали свою театральну майстерність.

«Мистер Твистер — бывший министр» вирішив відпочити десь за кордоном зі своєю сім’єю, тому він звернувся до туристичної агенції «Cook and Co…», щоб там їм допомогли підібрати той чи інший напрямок відпочинку…

Тож консультанти цієї агенції розповіли нашому мільйонеру та іншим глядачам про туристичні можливості країн світу та про авіакомпанії, які здійснюють регулярні рейси до цих країн.

З упевненістю можна сказати, що захід пройшов на славу. Всі були задоволені цією грою, і серед глядачів-гімназистів знайшлися бажаючі наступного разу взяти участь у подібному заході.

{gallery}2013/03/13/1{/gallery}






Учень 10-б класу
Миколаївської гімназії №3
Калашник Олег

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button