Общество

«Фронт Змін» збирається моніторити гральний бізнес

Оксана Янішевська, депутат Миколаївської обласної ради от партії «Фронт Змін» почала моніторинг усіх районів Миколаївської області на предмет роботи гральних закладів та просить допомоги громадян. Про це повідомляють у прес-службі політичної партії «Фронт Змін»:

«До мене як до депутата Миколаївської обласної ради звертаються жителі різних районів області: Первомайського, Южноукраїнського, Очаківського, Баштанського, Снігурівського з тим, що там продовжують працювати зали ігрових автоматів. Закриватися нелегальний бізнес не квапиться.

Майже в кожному районі присутні факти порушення Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», який, як відомо, виходячи з конституційних принципів пріоритету здоров’я населення, заборони використання власності на шкоду людині і суспільству, запроваджує обмеження щодо грального бізнесу в Україні.

Шкода, що дана проблема грального бізнесу не втрачає своєї актуальності і сьогодні. Загальновизнаним є те, що це бізнес, який досить часто пов’язаний з махінаціями та шахрайством його організаторів. Відомо, що азартні ігри негативно впливають на психологічне здоров’я людини, а іноді навіть і на її життя.

З огляду на це я розпочинаю моніторинг усіх районів Миколаївської області на предмет роботи гральних закладів.

Якщо Вам відомі факти роботи гральних закладів, які попри дію закону продовжують свою діяльність, прошу звертатись до громадської приймальні за адресою м. Миколаїв, пр.Леніна, 93В, каб. 504.

Нагадуємо, Koravelov.info писали: «В Корабельном процветает игровой бизнес (Видео)». До речі, ми вже повідомили Оксані Янішевській через прес-службу партії «Фронт Змін» про ситуацію з гральним бізнесом у Корабельному районі. Але, можливо, ми не про все знаємо, тож приєднуйтесь!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button