Общество

Свято для любих матусь, або Попелюшка 20 років потому...

Дуже хочеться поділитися враженнями про чудовий незабутній вечір, який було подаровано матусям, бабусям та хрещеним на свято 8 Березня. Цього разу господарями свята стали справжня Фея — класний керівник 2-В класу МЗОШ № 1 імені Олега Ольжича Олійник Валентина Броніславівна та її помічники-учні, які подарували матусям чудову казку.

Кожна з нас, запрошених на свято, змогла відчути себе справжньою принцесою, повернутися в час 20 років потому… Для того, аби вибороти почесне звання «МІС ПОПЕЛЮШКА 2013» учасниці брали участь у різноманітних конкурсах. Матусі перебирали зернятка, малювали, відгадували загадки.

Присутні татусі, у ролі лицарів на білих конях, теж привітали матусь. Дивлячись на фото двадцятирічної давнини, кожна з нас згадала себе ще маленькою Попелюшкою. Діточки із задоволенням відгадували, чия матуся «ховається» під карнавальною маскою. А яким сюрпризом стала можливість станцювати справжній віденський вальс! Подяка за це Тарасу Мазурику, учню 8-Б класу, який допоміг Попелюшкам поринути у чарівний світ вальсу!

{gallery}2013/03/10/2{/gallery}

Наприкінці вечора вимогливе журі дістало єдиної думки: кожна з учасниць гідна перемоги!

Окрему подяку ми висловлюємо чудовій жінці та педагогу від Бога — Валентині Броніславівні, яка стала справжньою матусею для наших діточок, яка вміє створити свято кожного дня!

Батьки учнів 2-В класу МЗОШ № 1 імені Олега Ольжича

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button