Общество

На околицях Корабельного вечорами - хоч око виколи

Мешканці вулиць Бригадної та Львівської  Корабельного району м. Миколаєва у розпачі: мова йде про встановлення ліхтарів зовнішнього освітлення на бетонні опори по вказаних вулицях.

Справа в тому, що у 2012 році на цих вулицях відбувся демонтаж старих бетонних опор зовнішнього освітлення на нові. Старі ліхтарі зовнішнього освітлення були зняті, а нові – досі не встановлені . Вулиці залишилися без освітлення.

На цих вулицях розташовано близько 120 осель. Більшу частину мешканців становлять діти та люди похилого віку.

В зимовий час сутеніє дуже рано і повертатися з роботи та навчальних закладів додому по темним неосвітленим вулицям дуже небезпечно.

Мешканці сподіваються на те, що міська влада не залишить без уваги проблему мешканців цих віддалених вулиць на околиці нашого міста.

33

У Широкій Балці — свої проблеми.

Тут мешканці 3-го Прибугського провулку (недалеко від Широкобальського мосту) скаржаться, що немає освітлення на провулку:

«Ліхтар вісить, але не горить, провулок темний. Люди йдуть з роботи — вже темно. З боку балки — там теж не горить. Перестало горіти після нового року». 

44

Журналіст Korabelov.info звернувся за консультацією за даними проблемами у відділ комунального господарства, благоустрою та роботи з приватним сектором при Корабельній райадміністрації. Все дуже доступно «розклала по поличках» начальник відділу — Волкан Марина Михайлівна.

І якщо проблема по 3-му Прибузькому провулку вирішується дуже просто (мешканцям необхідно подати заявку в «ХУМС» (госпрозрахункова ділянка механізації та будівництва) — тел. 47-83-70, і за вказаною адресою вкрутять нову лампу), то з іншими вулицями — не так просто і швидко, як хотілося б їх жителям.

«У цьому році на виділені 230 тис. грн. ми зможемо вирішити проблеми освітлення шести об’єктів. Один з них — якраз вулиця Львівська (ділянка від вул.Фонтанної до вул.Каховської). Роботи по всіх об’єктах будуть проводитися протягом 4 місяців — з березня по червень. На який саме місяць припадуть роботи на вул.Львівській, зараз складно сказати, але, в будь-якому випадку, вона в планах на цей рік є.

А ось з вулицею Бригадною — складніше. Вона в черзі подібних заявок — двадцять п’ята. Перші шість заявок в цьому році ми, як уже було сказано, зробимо. Решта, швидше за все, будуть розглядатися не раніше наступного року», — розповіла Марина Михайлівна.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button