Общество

Затримали «магазинного» злодія у супермаркеті Корабельного

В одному з місцевих супермаркетів спрацювала тривожна сигналізація. За спробу крадіжки працівниками УДСО при УМВС був затриманий місцевий мешканець.

До групи затримання Управління державної служби охорони при УМВС України в Миколаївській області, яка несла службу на території Корабельного району, надійшло сповіщення про спрацювання тривожної сигналізації в місцевому супермаркеті, що знаходиться під охороною ДСО при УМВС.

На місці події до правоохоронців звернувся адміністратор закладу та повідомив, що декілька хвилин тому працівники супермаркету помітили підозрілого відвідувача, який нібито заховав під верхній одяг товар, вибраний у магазині.

Працівники міліції, підійшовши до вказаного громадянина, пояснили йому причину звернення і запропонували проїхати до приміщення райвідділу міліції, аби встановити реальний стан справ. Він не став сперечатися і невдовзі підозрюваного у крадіжці громадянина було доставлено до Корабельного райвідділу міліції.

Ним виявився 33-річний місцевий мешканець, який не став заперечувати свою провину та зізнався, що вкрав в магазині косметику та шкіряні рукавички. Як згодом з’ясувалось, загальна вартість вкраденого товару становить майже дві с половиною тисячі гривень.

Слідчим відділом Корабельного РВ ММУ УМВС України розпочате кримінальне провадження, попередня кваліфікація злочину за ст. 185 КК України («Крадіжка»), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

УМВС України в Миколаївській області

Нагадаємо, ми вже писали: «В Корабельному затримали двох крадіїв супермаркетів»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button