Общество

Дружня п'янка закінчилася у райвідділі міліції

Сьогодні мобільні телефони залишаються досить популярним об’єктом посягань з боку зловмисників. Дуже часто злодії користуються одвічною людською вадою — надмірною довірливістю. Не став виключенням і 25-річний мешканець Корабельного району, якого ошукав його знайомий.

Випадково зустрівшись на вулиці, молоді люди вирішили поговорити про чолові справи за пляшкою спиртного. В ході розмови, побачивши у товариша дорогий телефон, 23-річний хлопець вирішив у будь-який спосіб заволодіти ним. Не вигадуючи складних схем, він попросив мобільний приятеля, мовляв, йому необхідно терміново зателефонувати рідним. Після чого молодик вийшов на вулицю та більше не повернувся.

Зрозумівши, що лишився без засобу зв’язку, власник, не гаючи часу, звернувся до пункту охорони громадського правопорядку. Дільничний інспектор у той час знаходився на робочому місті та проводив прийом громадян. Разом з потерпілим він вийшов на пошуки зловмисника і вже через деякий час той давав свідчення у райвідділі міліції.

Слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.190 КК України («Шахрайство»).

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button