Общество

Сергій Гуменюк із Корабельного - тепер на стражі врахування громадської думки

2 лютого у великому залі засідань Миколаївської облдержадміністрації відбулись установчі збори з формування нового складу громадської ради при Миколаївській облдержадміністрації.

Учасниками зборів були 150 представників різних інститутів громадянського суспільства.

Установчими зборами прийнято рішення затвердити кількісний склад громадської ради у 25 чол.

Після висунення кандидатур було проведено рейтингове голосування по кожній з них. За результатами голосування до нового складу громадської ради при облдержадміністрації обрано 25 представників інститутів громадянського суспільства.

 33

Серед обраних — мешканець Корабельного району — Гуменюк Сергій Миколайович від Миколаївської обласної громадської організації «Федерація зі стрибків у воду».

Варто відзначити , що Сергій Миколайович досить відомий і шанований серед наших мешканців. Цей іменитий тренер зі стрибків у воду виховав у спорткомплексі «Водолей» чимало успішних спорсменів.

Нагадаємо: у минулому місяці Указом Януковича № 32/2013 «Про призначення стипендій Президента України видатним спортсменам та тренерам України з олімпійських видів спорту» Сергію Миколайовичу Гуменюку як тренеру срібного призера чемпіонату Європи 2012 року з синхронних стрибків у воду Федорової О.А. призначена президентська стипендія.

Довідка: громадська рада при Миколаївській обласній державній адміністрації є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Строк повноважень складу громадської ради — два роки.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button