Общество

У кабінеті гімназії №3 збудована справжня сцена

Учні Миколаївської гімназії № 3  – народ веселий. Ми завжди знайдемо привід для свята.

27 лютого наша гімназійна родина святкувала відкриття кабінетутеатру, професійно обладнаного для сценічної творчості гімназистів. Адже в кабінеті збудована справжня сцена, як в театрі! Про подібний навчальний кабінет в Україні  ми ще не чули. Маючи «велику сцену» в актовій залі, нову сцену в кабінеті світової літератури ми назвали «малою сценою гімназії».

Цього дня учні 8-А класу мали змогу дебютувати перед іншими гімназистами в своєму рідному класному кабінеті. Скоморох, Красуня-Україночка з Козаком та Золота Рибка завзято запрошували учнів і вчителів гімназійної родини на відкриття малої сцени, звідки лунала весела музика. А на сцені всім класним колективом виконували «Весняну пісню» учні 6-Б класу, розказували гуморески учні 8-Б та 11-Б класів. Веселим запальним танцем порадували публіку дівчата 6-А класу та ще й показали інсценівку фрагменту повісті В.Нестайка «Тореадори з Васюківки».

{gallery}2013/02/28/2{/gallery}

Тепер у гімназистів з’явиться можливість під час уроку виявити свої акторські здібності і навички декламування на справжній театральній сцені.

Кореспондент гімназійного вісника Дар’я Безрученко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button