Общество

У Корабельному пенсіонер обміняв 40 тисяч гривень на нарізаний папір

Обмін грошей, доплата до пенсії, продукти харчування за низькими цінами — про всі ці неіснуючі послуги, з якими псевдосоцробітники приходять до людей похилого віку, правоохоронцями вже неодноразово повідомлялось громадянам нашого міста. Але такі випадки все ще мають місце, та літні люди продовжують ставати жертвами шахраїв.

82-річний чоловік звернувся до Корабельного райвідділу міліції.

Пенсіонер повідомив, що вдень до нього додому прийшла невідома жінка та представилась робітником соціальної служби. Вона повідомила, що всі гроші, які він має у себе вдома, йому необхідно обміняти на купюри нового зразку у зв’язку з введеною в дію грошовою реформою. Повіривши словам жінки, старенький виніс та віддав їй 40 тисяч гривень. Залишивши йому конверт з «новими» купюрами, вона пішла. Та коли чоловік відкрив його і побачив нарізаний папір, то зрозумів, що став жертвою шахрайки.

Шановні громадяни! Постійно нагадуйте своїм літнім родичам, сусідам та знайомим, щоб вони не впускали у свій дім сторонніх людей, обов’язково питали прізвище, телефон служби, з якої до них приходить особа. Повідомте їм, що ніякий обмін грошей зараз в Україні не відбувається.

Якщо ви, або ваші родичи стали жертвою шахраїв, негайно звертайтесь до найближчого відділення міліції або за телефоном «102».

джерело: ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button