Общество

Бути здоровим - модно і сучасно!

Месхія Діана, учениця гімназії №3, прийнявши участь зі своїми товаришами-гімназистами у цікавому заході, що пройшов у Миколаєві, пише про свої враження:

«25 січня 2013 року ми побували на конференції «Я, моє життя, моє здоров’я: шляхи впровадження просвітницько-профілактичних програм щодо формування здорового способу життя».

02

Практичний психолог МЗОШ №3 Курченко Є.А. та практичний психолог юридичного ліцею Склярова О.М. надали короткі відомості про програму «Сприяння просвітницько-профілактичних програм в роботі «Рівний — рівному» щодо здорового способу життя».

Вона існує в Україні з 2000 року. У цій программі бере участь 27 областей України. Основна ціль: формування навиків здорового способу життя, створити певну атмосферу навколо нас. Головна відмінність від інших програм: інформація передається від ровесника до ровесника. Це дає змогу самореалізації.

В учбових закладах ця програма починається з 7-го класу.

Ця програма вчить нести відповідальність за себе, вчить відповідати за власні вчинки.

Учасникам заходу побажали увібрати від цієї програми якнайбільше важливих для себе порад.

Команда гімназії №3 (на головному фото) виступала третьою.

2

3

Віктор Сливінський звітує про виконану роботу

З нами була наш практичний психолог — Склярук Оксана Володимирівна.

4

Нагородження керівника команди Склярук О.В.

У програмі «Рівний — рівному» гімназія №3 бере участь уперше. Але вже під керівництвом Склярук О.В. у гімназії впроваджено проект під назвою «П’ятикласник — наш друже, і ми поряд із тобою!»

Старші гімназисти беруть активну участь у житті п’ятикласників. Отож мета проекту, яка стоїть перед старшокласниками — допомогти, підтримати найменших, новеньких гімназистів в період адаптації. Для них проводяться ігри, конкурси, змагання, а також тренінгові заняття.

Після виступів, наступним пунктом програми було проведення майстер-класів для учасників конференції. Інструкторами були підлітки, учні МЗОШ №3, Юридичного Ліцею та Миколаївської гімназії №4. Також проводились майстер-класи для практичних психологів на тему: «Шляхи впрвадження програми «Рівний — рівному».

У кінці конференції відбулося підведення підсумків роботи. Була презентація «сенканів» і фотозвіта «Дорослішай на здоров’я». У фотозвіт були включені фотографії фото- кореспондента гімназії №3Нагірняк Єлизавети.

5

Шпаков В’ячеслав

6

Новосьолова Катя

7

Медведєва Софія

8

Месхія Діана та Мойсеєнко Ірина

У програмі «Рівний — рівному» інформація передається від уст підлітка до уст його ровесника. Такий вид діяльності зближує, дозволяє об’єднатися.

Бути здоровим — модно і сучасно!»

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button