Общество

На тренінгу з арт-терапії відкрили таємницю довголіття

Нещодавно у приміщенні центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) по вул.Металургів,8, у відділенні соціально-побутової адаптації, на занятті факультету «Психологіі та права» «Університету третього віку» була організована та проведена лекція за участю провідного фахівця міського територіального центру, старшого викладача кафедри фізичної реабілітації Миколаївського політехнічного інституту Володки Н.А.

Тема лекції – «Можливості арт-терапії» з використанням елементів тренінгової програми.

Слухачі факультету отримали цікаву та корисну інформацію про суть людського буття та свого здоров’я. Людина — це неповторне, унікальне створіння і дуже важливо правильно користуватись своїми нахилами та здібностями, щоб бути задоволеним життям та корисним суспільству.

Із задоволенням і цікавістю присутні слухали лектора про видатних людей, доля яких була іноді в їх власних руках. Так Вольтер, наприклад, розгадав таємницю довголіття, і з’ясувалось, що воно залежить від уміння людини радіти щастю, світлу та кожній миті свого життя.

Виконували різні творчі завдання: згадували, як називали рідні у дитинстві, малювали картини свого настрою, вчилися говорити компліменти незнайомим людям.

В залі була створена невимушена та емоційно розкута атмосфера. Від тренінгу, який запропонував викладач, всі присутні отримали задоволення та позитивні емоції.

Підопічні нашого відділення з нетерпінням будуть чекати нових зустрічей. Дякуємо за співпрацю та творчій підхід до проведення занять!

Відділення соціально-побутової адаптації
Корабельного району

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button