Общество

Гімназисти подорожували навколо світу посеред навчального року!

Протягом навчального року учні 9-Б класу гімназії №3 на чолі зі своїм класним керівником Буковою Тетяною Анатоліївною (на головному фото) відправилися у «подорож навколо світу»!

Це не дивно, бо Тетяна Анатоліївна є викладачем географії, тому з керівником у подорожі учням було легко. За підведенням підсумків мандрівки споглядали батьки наших учнів.

Учні з Корабельного району всі разом потрапили до сонячної Іспанії, яка зачарувала глядачів миловидним співом та грою на гітарі, традиційним національним видовищем – коридою:

2

3

Мандруючи до Ірландії,глядачі мали змогу побачити зустріч Нового року, запальний національний танець:

4

5

Хлопці-мексиканці у чудових сомбреро виконали веселу пісеньку, разом зі своїми подружками показали чудовий танок:

6

Побували гості і в країні, де сходить сонце – Японії. Мали змогу побачити танці японок, почути цікаві легенди , скуштувати національне блюдо.

7

8

Відвідавши Великобританію, батьки перевірили свої знання англійської мови.

9

Ось і прийшов кінець веселій, цікавій та пізнавальній подорожі. Під гучні аплодисменти батьків, учні були запрошені на сцену.

10

Дорослі побачили своїх дітей зовсім з іншої сторони, побачили їх таланти, дитячі очі світилися від радощів, бо була змога принести своїм рідним хвилини радості та відпочинку.

Батьки висловили свою подяку дітям та класному керівникові за те, що мали змогу побувати в різних країнах світу, не дивлячись на те, що це була уявна подорож.

А після свята діти ще довго висловлювали своє задоволення від цієї мандрівки.

Елена Бухарева

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button