Общество

Пенсіонерів Корабельного вчать, куди і як звертатися

24 січня у приміщенні Управління соціальних виплат та компенсацій Корабельного району (вул.Новобудівна,1) відділенням соціально-побутової адаптації Корабельного району була організована та проведена лекція на тему: «Закон України про звернення громадян» (йшлося про забезпечення та відновлення порушених прав громадян у зв’язку із заявою чи скаргою).

Були присутні слухачі в кількості 63 чоловік: пенсіонери, ветерани та інваліди Корабельного району. Для проведення цього заходу було запрошено фахівців державних структур та громадських об’єднань з метою висвітлення проблем законодавчого характеру, а саме: представники місцевого самоврядування, правоохоронна сфера, пенітенціарна служба.

3

Відкрила захід фахівець з громадських правових консультувань, радник міського департаменту праці та соціального захисту населення Добридник Т.В. Вона провела відкрите громадське правове консультування.

Перед присутніми виступила представник адміністрації Корабельного району з питання звернення громадян юрист Стєпаніцина І.Л., серед інших вона розкрила питання строків розгляду заяв, скарг та пропозицій.

По питанню призначення та перерахунку пенсій виступила представник пенсійного фонду, начальник відділу з призначення пенсій Корабельного району Коломєєць Ю.В., вона відповіла на численні запитання присутніх.

Представник райвідділу міліції Корабельного району Євгеній Ліснічук нагадав громадянам про своєчасне звернення до міліції у разі скоєння проти них протиправних дій, а також графіки роботи та місця прийому громадян дільничними інспекторами міліції Корабельного району.

m

Про роботу громадського об’єднання надання та забезпечення правової допомоги населенню району розповів представник формування «Каскад» Ковташ О.В. Ця структура створена для вирішення психологічних та правових питань у сім’ях. Тут проводяться бесіди та надається психологічна допомога з метою гармонізації стосунків з рідними та оточуючими.

Студентка учбового центру при Миколаївській юридичній академії Патока Катерина запропонувала нашим слухачам відвідати їх учбовий центр, де вони надають безоплатні юридичні послуги пенсіонерам. Адреса уч.центру: вул. Генерала Карпенка,18, 1КП, 3 поверх (р-н Намиву), тел.34-01-12.

Перед присутніми виступив директор Всеукраїнського благодійного об’єднання «Подолання» Спінул І.Д. Ця громадська організація створена з метою підтримки колишніх в’язнів України. Для додаткової інформації тел.72-41-47.

Інформація надана відділенням
соціально-побутової адаптації Корабельного району

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button