Общество

Розшукується водій Горнушкін, що винен у смерті школяра (ВІДЕО)

Нагадаємо, 19.01.2013 о 21:10 год. в м. Миколаєві на пр. Жовтневому в районі «Таврії В» на широкобальському перегоні, водій автомобілю «MITSUBISHI GALANT», н/з ВЕ 8011 АС, рухаючись по пр. Жовтневому в напрямку від вул. 295 Стрілкової Дивізії в бік вул. Жукова, допустив наїзд на пішохода, який від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Після скоєння ДТП водій автомобілю «MITSUBISHI GALANT» зник з місця пригоди та, залишивши транспортний засіб біля свого домоволодіння, переховується від правоохоронних органів.

Відділ розслідування ДТП Слідчого управління УМВС України в Миколаївській області звертається до громадян, які стали очевидцями даної пригоди або володіють будь-якою інформацією щодо місцезнаходження водія — Горнушкіна Дмитра Анатолійовича 1975 р.н., телефонувати: (0512) 49-82-43, 49-83-95 або повідомити за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 41, відділ розслідування ДТП.

У сюжеті Миколаївської обласної державної телерадіокомпанії (ТМ) згадується про подробиці аварії, показані спогади-відгуки про збитого Ростислава Гранкіна його вчительки…:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button