Общество

Школярі завітали в гості до криміналістів

Днями до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Миколаївській області завітали учні ЗОШ №14 м. Миколаєва (Широка Балка).

Для юних гостей працівники центру провели ознайомчу екскурсію, в ході якої продемонстрували школярам лабораторний комплекс відділу спеціальних видів досліджень НДЕКЦ та розповіли про задачі та методи проведення досліджень.

Після екскурсії на вихованців навчального закладу чекала лекція на тему: «Можливості комп’ютерно-технічних досліджень, проведення експертизи в сфері захисту інтелектуальної власності та криміналістичне дослідження аудіо та відео записів», у ході якої експерти наголосили на зростанні кількості комп’ютерної злочинності, махінації з банківськими магнітними картками та засоби, захисту від комп’ютерних шахраїв.

{gallery}2013/01/31/3{/gallery}

Окремі питання були присвячені ознакам контрафактної продукції дисків для лазерних систем зчитування та ідентифікації диктора за параметрами усної мови.

Також під час проведення екскурсії працівники Центру продемонстрували прилади, які використовуються при проведенні авто-технічних досліджень та стенд для моделювання скоєння дорожньо-транспортних пригод. Окремо експертами було звернуто увагу школярів на дотримання вимог Правил дорожнього руху України та більш детальніше роз’яснено правила поведінки пішохода як учасника дорожнього руху.

УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button