Общество

У Корабельному п'яна жінка влаштувала дебош у барі

До групи затримання Управління державної служби охорони при УМВС України в Миколаївській області, яка несла службу на території Корабельного району, надійшло сповіщення про спрацювання «тривожної кнопки» в одному з місцевих барів, що знаходиться під охороною ДСО при УМВС.

На місці події міліціонерів зустріла працівниця закладу, яка повідомила, що одна з відвідувачок, будучи в нетверезому стані, агресивно себе поводить та висловлюється нецензурною лайкою. Більш того, коли адміністрація бару попередила 33-річну хуліганку про те, що у разі неприпинення її хуліганських дій, вони будуть змушені викликати правоохоронців, жінка розбила скло вхідних дверей закладу та спробувала вчинити бійку.

Навіть коли до бару прибула група затримання УДСО при УМВС, хуліганка й тоді не збиралась вгамовуватись, а навпаки почала ображати правоохоронців нецензурними словами.

Після чого жінку було затримано та доставлено до Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області для подальшого розгляду.

Слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України – «Хуліганство».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button