Общество

Правопорушень буде менше, коли працює «Каскад»

Громадське формування «Каскад» з охорони правопорядку у Корабельному районі, до якого входить 7 опорних пунктів та на громадських засадах працюють 34 члена громадського формування, на добровільних засадах сприяють органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам у запобіганні та припиненні адміністративних правопорушень та злочинів, захисту життя та здоров’я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань.

Протягом 2012 року за участю членів ГФ «Каскад» було здійснено 36 заходів з охорони громадського порядку. У ході проведення заходів розкрито 39 злочинів. У ході рейдів мешканцями району порушувались Правила благоустрою, правила утримання кішок та собак, торгівлі спиртними напоями, тиші у вечірній час, правил торгівлі в неустановленому місці, хуліганства, появлення у нетверезому стані в громадських місцях.

Для підвищення ефективності роботи громадського формування двічі на місяць проводяться спільні наради за участю представників Корабельного відділу ММУ УМВС України, ГФ «Каскад» та адміністрації Корабельного району.

Члени громадського формування «Каскад» за звітний період провели 439 профілактичних бесід с жителями району: особами схильними до зловживання алкоголем та вчиненням внаслідок цього правопорушень, сімейних сварок та насильства — 22; батьками неповнолітніх дітей, які ведуть асоціальний образ життя — 24, власниками огнестрільної зброї — 83, неповнолітніми правопорушниками -10, а також наркоманами — 89, умовно – достроково звільненими – 63, раніше судимими – 103, шляхом відвідання їх за місцем проживання та проведенням бесіди з сусідами.

До уваги мешканців Корабельного району нагадуємо адреси опорних пунктів громадського формування «Каскад»:

— вул. Артема, 38 Б
— вул. Айвазовського, 7 А
— вул.Командарма Уборевича, 15 (приміщення ЗОШ № 49)
— вул. Вільна, 38 (приміщення ЗОШ № 14)
— вул. Коротка, 24
— вул. Знаменська, 51
— просп. Жовтневий, 321 (приміщення Палацу культури « Металург»)

Години прийому – щотижня у понеділок, середу та п’ятницю з 17.00 до 20.00

koradm.mk.ua

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button