Общество

У порушенні графіку "маршруток" у Корабельному влада звинувачує потяги

Нагадаємо, ми писали про звернення мешканця мкр.Кульбакіне до мера Миколаєва з приводу неналежного виконання своїх обов’язків фірмами-перевізниками щодо роботи «маршруток» в цьому мікрорайоні.

Наприкінці грудня на сайті мера з’явилася відповідь на це звернення від Романа Олександровича Васюкова (заступника мера з питань транспорту):

«На доручення міського голови на Ваше звернення щодо незадовільної роботи міських автобусних маршрутів загального користування до мкр. Кульбакине, яке надійшло на сайт міського голови, повідомляю наступне.

Згідно з договорами на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування режим роботи визначено з 06:00 до 23:00 години.

Управлінням транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій виконавчого комітету Миколаївської міської ради надано доручення керівникам підприємств-перевізників, які здійснюють пасажирські перевезення до мкр. Кульбакине, щодо дотримання планової кількості одиниць та зменшення інтервалів руху на вищезазначених міських автобусних маршрутах у вечірній час.

Разом з цим повідомляю, що за результатами аналізу, проведеного працівниками управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради, встановлено, що залізничний переїзд у мкр. Кульбакине знаходиться в закритому положенні приблизно 3 години 30 хвилин на добу, внаслідок чого дотримання графіків руху міськими автобусними маршрутами, які здійснюють пасажирські перевезення до вищезазначеного мікрорайону, є майже неможливим.

Також повідомляю, що зазначене питання знаходиться на особистому контролі в управлінні транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради.

У подальшому, при виявленні фактів порушення діючого законодавства в роботі міського пасажирського транспорту, прошу звертатися до управління транспортного комплексу, зв’язку та телекомунікацій Миколаївської міської ради за тел. 37-04-95 для оперативного реагування».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button