Общество

Небезпечно знайомитися з дівчатами у Корабельному

Нагадаємо, ми писали пор викрадення автомобіля у Корабельному районі 2 січня.

Сьогодні ГЗГ ММУ УМВС України в миколаївській області повідомляє про подробиці цієї події:

До чергової частини Корабельного райвідділу міліції звернувся 31-річний місцевий мешканець та розповів, що невідомі заволоділи його автомобілем марки «Mazda».

Молодий чоловік працював таксистом. Того вечора він виїхав за викликом на вказану адресу, де до салону сіли дві молоді дівчини. Між водієм та пасажирками зав’язалася розмова, в ході якої чоловік запросив дівчат до себе в гості. Останні не відмовились й знайомство продовжилося вже вдома за пляшкою спиртного. Стомлений господар швидко заснув, а коли прокинувся вранці, то нових знайомих в квартирі вже не було. Виглянувши на вулицю, він побачив, що зник і його автомобіль.

У райвідділі міліції з’ясувалося, що його транспортний засіб вже знайдено та він знаходиться на штрафному майданчику. А «викрадачками» виявилися ті самі нові знайомі, які вирішили у такий спосіб розважитися. Але покататися вулицями міста подругам так і не вдалося,- автомобіль, для перевірки документів, зупинили співробітники ДАІ. Дівчата 18-ти 24-х років були доставлені до райвідділу міліції.

Наразі слідчим відділенням Корабельного РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 289 КК України («Незаконне заволодіння транспортним засобом»).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button