Общество

Увага, абітурієнти! Реєстрація на ЗНО розпочнеться 4 січня

Реєстрація майбутніх учасників для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні розпочнеться завтра, 4 січня, та триватиме до 5 березня.

Для реєстрації на ЗНО миколаївським учням необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на поштову адресу Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, що обслуговує наш регіон (вул. Академіка Корольова, 26, м. Одеса, 65114).

Пересилку документів бажано здійснити цінним листом із описом вкладення.

Телефони Одеського РЦОЯО: (048) 784-69-95, (048) 784-89-36).

У 2013 році зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з таких предметів: біологія, всесвітня історія, географія, історія України, математика, російська мова, українська мова і література, фізика, хімія, світова література, іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська).

Пам’ятайте, що загальна кількість предметів, вибраних Вами для проходження зовнішнього оцінювання, не повинна перевищувати чотирьох. Буде надано можливість скласти тест лише з однієї іноземної мови.

Необхідні для реєстрації документи та матеріали:

— копія паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям, по батькові та датою народження) або свідоцтва про народження (для осіб, яким станом на 1 вересня 2012 року не виповнилося шістнадцять років і які не отримали паспорт);

— копія документа про повну загальну середню освіту. Якщо Ви такого документа ще не маєте, але здобудете повну загальну середню освіту в 2013 році, то подайте довідку з навчального закладу за формою, розробленою Українським центром оцінювання якості освіти (зразок довідки);

— дві ідентичні фотокартки для документів розміром 3 х 4 см;

— висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов для проходження зовнішнього оцінювання (у разі потреби надають особи, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для участі в тестуваннях);

— копія документа про зміну прізвища, ім’я, по батькові (надається особами, у документах яких є розбіжності в персональних даних);

— документи, перекладені державною мовою, та завірені нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою);

— заяву-реєстраційну картку.

Для оформлення заяви-реєстраційної картки, що є складовою реєстраційного комплекту документів, абітурієнти зможуть або звернутися до одного з пунктів реєстрації, що відкриються 4 січня (Національний університет кораблебудування – пр.Леніна, 3, новий корпус НУК; Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти – вул.Адміральська, 4а), або оформити її самостійно, скориставшись спеціальною комп’ютерною програмою, яка стане доступна після старту реєстрації на ЗНО-2013.

Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який буде надіслано Вам рекомендованим листом разом із: реєстраційною карткою абітурієнта; інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2013 рік»; повідомленням про створення особливих умов для проходження зовнішнього оцінювання (для осіб, які надали відповідний висновок закладу охорони здоров’я).

Якщо протягом трьох тижнів із моменту відправлення реєстраційних документів Ви не отримали Сертифікат або повідомлення про відмову в реєстрації, зверніться до відповідного регіонального центру за телефоном інформаційної підтримки.

У разі необхідності внесення змін до переліку предметів або персональних даних, пройдіть реєстрацію повторно, надіславши до регіонального центру необхідні документи та раніше отриманий Сертифікат 2013 року. Зміни до реєстраційних даних можна вносити лише до 19 березня (дата подання визначається за поштовим штемпелем).

У разі відмови в реєстрації, Ви можете усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення, та до 19 березня надіслати на адресу відповідного регіонального центру новий комплект реєстраційних документів.

Не відкладайте реєстрацію на останні дні! Це зумовить додаткові проблеми.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button