Общество

Подробиці крадіжки у Корабельному

Нагадаємо, ми писали, що 2 січня до Корабельного РВ ММУ УМВС із заявою звернулась непрацююча 1964 р.н. про те, що з її будинку, шляхом підбору ключа, викрадено телевізор, магнітофон та підлогові ваги.

Так, 48-річна мешканка Корабельного району знала, що в одному з сусідських будинків в її районі проживає важко хвора пенсіонерка, яка в силу свого похилого віку вже деякий час не встає з ліжка. Доглядають за жінкою родичі, які періодично приходять до неї. Але при цьому вхідні двері домівки, про всяк випадок, залишають незачиненими.

Такою нагодою жінка вирішила скористатись та, безперешкодно потрапивши до будинку, витягнула звідти те, що змогла унести в руках: телевізор, старий магнітофон та підлогові ваги. За цим заняттям її застав сусід та почав голосно кричати, від чого злякана злодійка кинула викрадене та втекла. Чоловік одразу зателефонував родичам пенсіонерки, які вже і повідомили про те, що сталось до міліції.

За прикметами міліціонери затримали крадійку. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України («Крадіжка»). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

ГЗГ ММУ УМВС України в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button