Общество

Cтаршокласники довго не хотіли прощатися з міліціонерами

Співробітники кримінальної міліції у справах дітей Корабельного райвідділу міліції зустрілися з учнями 11-х класів ЗОШ № 40.

Скоро старшокласники закінчать школу і поринуть у доросле життя. Кожен з них вибере свій шлях. А щоб їхнє майбутнє не затьмарила біда, педагоги та правоохоронці спільними зусиллями допомагають оминути проблеми, які можуть їх спіткати у вирі сучасного життя.

Правоохоронці поспілкувалися зі старшокласниками на такі важливі теми як: «Кримінальна та адміністративна відповідальність неповнолітніх», «Як захистити себе від злочинних посягань», «Негативний вплив куріння та наркотиків на молодий організм», а також ознайомили присутніх з умовами вступу до вищих навчальних закладів системи МВС.

Лекція пройшла у формі жвавого діалогу, старшокласники ще довго не хотіли прощатися з гостями та ставили їм багато запитань.

В кінці зустрічі учні подякували правоохоронцям за цікаву розмову, а міліціонери, у свою чергу, побажали їм успіхів у навчанні та не потрапляти у неприємні ситуації.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button